YURTHABER

Kapat

Polisten "cinsel Hap" Operasyonu

İstanbul Tahtakale’de 10 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda, bin kutunun üzerinde sahte ve kaçak cinsel...

İstanbul Tahtakale’de 10 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda, bin kutunun üzerinde sahte ve kaçak cinsel gücü artıran hap, sprey ve damla ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kardeş gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Tahtakale’de Karagül ve Tahtakale iş hanlarında 10 ayrı iş yerine operasyon düzenledi. Karagül iş hanında cep telefonu tamircisi tabelası ile kamufle edilen iş yerinde, bin kutunun üzerinde cinsel gücü artıran hap, sprey ve damla ele geçirildi. İlaçların arasında aynı zamanda cinsel gücü arttıran kahve ve şekerlemelerin olduğu görüldü. Operasyonda 3 kardeş gözaltına alındı. Ele geçirilen kaçak ilaçlar, polis tarafından toplanarak emniyete götürüldü.

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bir ay önce yine merdiven altlarında üretilen ve kaçak yollardan ülkeye sokulan cinsel gücü arttırıcı ilaçlara yönelik operasyon yapmış ve piyasa değeri 600 bin TL’yi bulan yaklaşık 300 bin kutu sahte ilaç ele geçirmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat