YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları” etkinlikleri kapsamında,...

Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları” etkinlikleri kapsamında, büyük ve genç bayanlar yol yarışmaları tamamlandı.

100. Yıl Mahallesi, Fuar Alanı önünden Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mahmut Kır’ın startını verdiği yarışmalarda, büyükler 20, genç bayanlar 15 kilometre pedal çevirdiler.

Yarışmalar sonunda Büyük Bayanlarda birinciliği, Ankara Gençlikspor’dan 1.10.55’lik derecesiyle Semra Yetiş kazanırken, ikinciliği Ankara Keçiören Bağlımspor Kulübü’nden 1.15.19’lık derecesiyle Esra Kürkçü, üçüncülüğü ise Kocaeli Birisaspor’dan 1.15.57’lik derecesiyle Cansu Türkmenoğlu elde etti.

Genç Bayanlarda, birinciliği Sakarya Telekomspor’dan 1.19.49’luk derecesiyle Ayşenur Turgut, ikinciliği 1.19.51’lik derecesiyle Beste Nur Keleş, üçüncülüğü ise Trabzon Alyanaz Spor Kulübü’nden 1.25.32’lik derecesiyle Aybüke Köksal elde etti.

Dereceye girenlere ödüllerini, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Teğmen Ersan Kesmen, Başçavuş Süleyman Cankurtaran, Astsubay Ahmet Demir ve Astsubay Yıldız Gözübüyük, Federasyon Temsilcisi Nezih Topuz, Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Memuru Eyüp Gökkaya verdiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, bisiklet ailesine Kolcuoğlu Restoran’da yemek verdi. Hadi, Adana’nın bisiklet sporu için 12 ay uygun ve ideal olduğunu belirterek, yarışmaların kazasız ve sorunsuz tamamlanması için ekibiyle birlikte, tüm konukların hizmetinde olduklarını kaydetti ve başarılar diledi.

Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları

Portakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti YarışmalarıPortakal Çiçeği Türkiye Yol Bisikleti Yarışmaları

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler