YURTHABER

Kapat

Reçel Yaparken Eteği Tutuşan Yaşlı Kadın Öldü

Sinop'ta reçel yapmak için yaktıkları ateşten eteği tutuşunca yanarak yaralanan bir kadın, tedavi altına alındığı...

Reçel Yaparken Eteği Tutuşan Yaşlı Kadın Öldü

Sinop'ta reçel yapmak için yaktıkları ateşten eteği tutuşunca yanarak yaralanan bir kadın, tedavi altına alındığı Samsun'daki hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Sinop'un Saraydüzü ilçesinin Göynükören köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde kadınlar topladıkları elmaları reçel yapmak için kazanlardan kaynatmaya başladılar. Bu sırada Keziban Çil'in (61), ateşle uğraştığı bir sırada eteği tutuştu. Sol ayağında yanıklar oluşan ve vatandaşlar tarafından söndürülen Keziban Çil, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık tedavi merkezinde tedavi altına alındı. Yaşlı kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat