Çorum’un Kargı ilçesinde hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, sahte kimlikle engellilere para toplarken yakalandı.
Edinilen bilgilere göre S.I. isimli bir kişi, İzmir’den engelliler adına kurulmuş bir dernek adına dergi satmak amacıyla Kargı ilçesine geldi. Şahsın şüpheli hareketleri üzerine polis kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kontrolde S.I.'nın üzerinden çıkan kimliğin sahte olduğu ve hakkında 2 yıl hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Bunun üzerine gözaltına alınan S.I., ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli, sorgusunda hakkında hapis cezası bulunduğu için sahte kimlik taşıdığını itiraf etti.
S.I., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz