YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya'da Orman Yangını

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Dokurcu beldesinde orman yangını çıktı. 8 hektarlık alanda etkili olan yangına 3...

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Dokurcu beldesinde orman yangını çıktı. 8 hektarlık alanda etkili olan yangına 3 helikopter havadan, çok sayıda arazöz de karadan müdahale ediliyor.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, yangının Gökçeler köyü yakınındaki ormanlık alanda çıktığını söyledi. Henüz çıkış sebebi belli olmayan yangının 8 hektarlık alanda etkili olduğunu kaydeden Türkyılmaz, "Yangına İstanbul, Bursa ve Karabük'ten gelen 3 yangın söndürme helikopteri havadan müdahale ediyor. Bütün arazözlerimizi de karadan bölgeye sevk ettik. Yangın henüz kontrol altına alınamadı." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler