YURTHABER

Kapat

Sakarya’dan Kısa Kısa

Sakarya’nın Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Kaymakam Adayı Süleyman Polat, Karasu İlçe Jandarma Komutan Vekili J....

Sakarya’nın Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Kaymakam Adayı Süleyman Polat, Karasu İlçe Jandarma Komutan Vekili J. Üstg. Ercan Çetin ve Karasu İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile birlikte ilçeye bağlı Kurudere Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Alemdar'dan Belde ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Şafak Gürçam Beldede devam eden çalışmalara Kaymakamlığın imkanları dahilinde gerekli yardımı yapacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Alemdar ziyaret anısına Kaymakam Şafak Gürçam'a bir plaket takdim etti.

KARAPÜRÇEK KÖYLERİNİN BÜTÇESİNİ GÖRÜŞECEKLER

Sakarya’nın Karapürçek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Başkanlığının 2013 mali yılı bütçesini görüşmek üzere, birliğe üye köylerin muhtarları ile İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla Birlik ve Meclis Başkanı Kaymakam Yusuf İzci’nin Başkanlığında 27 Aralık 2012 Perşembe günü saat 14.00’de Kaymakamlık Toplantı Salonunda Birlik Meclisi Olağan Toplantısı yapılacak.

İŞÇİLERLE TOHUM AYIKLADI

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, İzmit Fidanlık Şefliğinde incelemelerde bulundu. İşletmede işçilerle sohbet eden Türkyılmaz işçilerle birlikte tohum ayıklayarak ayıklama ve ekim teknikleri hakkında bilgiler aldı.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin ile birlikte Sakarya Orman Fidanlık Müdürlüğüne bağlı İzmit Fidanlık Şefliğinde devam eden peyzaj çalışmaları, hizmet binası ve ek hizmet binasının çalışmalarını yerinde inceleyerek Sakarya Orman Fidanlık Müdürü Hacer Dilaver’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Tohum ayıklama işi yapan işçilerle de bir müddet sohbet eden Bölge Müdürü Türkyılmaz, işçilerden tohum ayıklama ve tohum ekim teknikleri hakkında bilgiler alarak şeflikten ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat