Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya gelirken Sarı-Kırmızılılar'ı korkutan bir sakatlık yaşandı.
Mücadelenin 31. dakikasında sakatlık yaşayan Victor Osimhen, oyuna devam edemezken yıldız ismin yerine Barış Alper Yılmaz oyuna dahil olmuştu.
Konuyla alakalı Galatasaray'dan bir açıklama geldi.
İŞTE GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI

"Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında dün oynanan Başakşehir FK karşılaşmasında sağ adduktor (kasık) kas grubunda gerilme ve ağrı tespit edilen ve tedavilerine başlanan oyuncularımız Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın MR dahil ileri tetkikleri yarın tamamlanacaktır.
Antrenmanda sağ diz arka bölgesine darbe alan futbolcumuz Wilfried Singo’nun sponsorumuz Acıbadem Maslak Hastanesi’nde MR dahil ileri tetkikleri yapılmıştır.
Yapılan kontroller sonucunda futbolcumuzun sağ uyluk biceps femoris adale grubunda tendon ve kası ilgilendiren hasar ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.
Her üç oyuncunun da teşhis ve tedavileri sağlık ekibimiz tarafından titizlikle planlanmıştır."
Okuyucu Yorumları 0 yorum