Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin neden olduğu kaza ucuz atlatıldı.
Kaza, Kamil Kara Bulvarı Adana Yolunda meydana geldi. Köprübaşı mevkiinden Adana istikametine seyir halinde olan Cebrail Bingöl idaresindeki 80 DE 653 plakalı otomobil sürücüsünün bir anlık direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir otelin reklam panosuna çarptı. Otomobilin çarptığı reklâm panosunun önünden, kazadan bir iki saniye önce ayrılan otomobilin içindekiler olası bir faciadan kurtuldu.
Kazada otomobil sürücüsü Cebrail Bingöl ve otomobilde yolcu olarak bulunan Eyüp Kayalı ve Deniz Şarlı yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bir iki saniye ile ölümden kurtulan kişiler, "Verilmiş sadakamız varmış." dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz