Şanlıurfa'da iki otomobilin kundaklanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesi Veysel Karani Mahallesi'nde bir apartmanın bahçesinde park halinde bulunan iki otomobil kundaklandı.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, otomobiller kullanılamaz hale geldi.
Yapılan incelemede araçların kundaklandığının belirlenmesi üzerine polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, otomobillerin yanına gelen maskeli iki şüpheliden biri gözcülük yaparken diğeri araçların üzerine benzin döküyor.
Benzini çakmak ile tutuşturmaya çalışan zanlılar, birkaç denemenin ardından amaçlarına ulaşabiliyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz