YURTHABER

Elazığ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SB Elazığspor’da Gaziantep maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Ligin 33.haftasında deplasman da Gaziantepspor ile karşılaşacak olan SB Elazığspor hazırlıklarına devam ediyor

SB Elazığspor’da Gaziantep maçı hazırlıkları

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Yaptığı açıklamada,” şuan düşme potasındaki takımlardan en avantajlı olan biziz” dedi.

Gaziantep takımının 42 puana sahip olduğunu fakat Antep takımının şuan ligde kalmış durumda olduğunu belirten Vural, 42 puanımız olsaydı rahat olacaktık dedi.

Deneyimli hoca, biz bir puan alırsak kim ne yaparsa yapsın biz bu ligde kalırız. Çünkü bakın gazetelere düşme potasındaki takımlarda biri olarak Elazığspor’da gösteriliyor.

Federasyona da göndermede bulunan Vural,” Bizim kupa veya herhangi bir maçımız yok neden ilk gün oynuyoruz anlamadım, hafta sonu oynayabilirdik, geçen hafta oynadığımız Mersin maçı da bizim çok önemli bir maçtı ve kazandık. Geldiğimizden beri bu maçları düşünmekten bende usandım. İşte her zaman kaybedersek gittik, düşüncesinden bende yoruldum.”dedi.

Yılmaz Hoca, “hakikaten Elazığ olarak geriye baktığımız da çok önemli bir iş becerdiklerini belirterek, ufak detaylar koca sezonda emeğinizin karşılığını verir veya vermez o açıdan çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Tekmeye kafasını sokan burnunu kıran oyuncularla oynadıklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, bu oyunculara sahipseniz size bu ligde bir şey olmaz. Gaziantep ’de bu puan mücadelesine hazırlanacağız inanın çok yorgunuz.

Türkiye’de ki futbolun halini görmeleri gerektiğini belirten Vural, bakın Fenerbahçe maç oynadı ayakta kalamıyordu. Bu önemli maçta neden bizi cuma oynatıyorlar anlamıyorum ve bunu söylemek zorunda olduğunu belirten Vural, bizim oynayacağımız bu maç çok önemli ve bir puana ligde kalacaklarını kaydetti.

Bordo Beyazlı ekibimizin golcü oyuncusu Serdar Gürler ise, Bir puan yetiyor, Her deplasmana olduğu gibi bu deplasman maçına da üç puan için gideceklerini belirterek, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz ligi iyi bitirmek istiyoruz ve bu maçı alıp evimizde ki Sivas maçını rahat oynamak istiyoruz” dedi.

Köksal Yedek ise, son iki maç çok önemli maçlar durumunda. Lig de kalmamız adına Antep maçından bir puan yetiyor ama iki maçı da kazanmak için çıkacağız.

Ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yedek, Antep son haftalarda iyi futbolu ile düşmekten kurtuldu. Ama zor maç olacak fakat umarım kazanan taraf biz oluruz şeklinde konuştu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler