Antalya'nın Alanya ilçesinde bir market sahibini oyalayarak çaldığı sigarayla kaçan zanlı, polis tarafından yakalandı. Kayınbiraderine ait kimliği kullandığı belirlenen zanlının 27 ayrı dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunduğu ve İzmir'de 7 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bir markette meydana geldi. Müşteri gibi girdiği markette işyeri sahibini oyalayan G.Ç(37), burada stant dan aldığı sigarayla kaçmaya başladı. Peşine düşen işyeri sahibi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri zanlıyı Alanya Balık Hali önünde yakalayarak gözaltına aldı. Üzerinden kayın biraderi A.K'ya ait kimlik çıkan zanlının yapılan gerçek kimlik sorgulamasında ise 27 ayrı dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunduğu ve İzmir'de 7 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.
İnfaz büro amirliği ekiplerine teslim edilen zanlının sorgusu sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz