"Futbolda şike" iddialarına ilişkin görülen davada Mithat Halis Egemen, Erkan Korkmaz, İlhan Çelikay ve Korcan Çelikay'ın kısa süren çapraz sorgularının ardından eski TFF Başkan vekili Göksel Gümüşdağ'ın çapraz sorgusuna geçildi.
Çapraz sorgusu sırasında Korcan Çelikay daha önceki ifadelerini tekrarladığını belirterek "Hatalı bir gol yedim 5 ayım içeride geçti. Sebep olarak ise bir araba dediler. Emniyette sorgumun ardından beni yukarı çıkararak camdan dışarı bak dediler. Bana aşağıyı görüyor musun dediler iddianamede yer alan arabayı ilk kez orda gördüm" dedi.
Mahkeme Başkanı çapraz sorgusuna geçilen Göksel Gümüşdağ'a, "Telefon görüşmesinde Aziz Yıldırım senden fayda gördük' diyor. Ne gibi bir fayda sağladınız Yıldırım'a?" sorusu üzerine, Gümüeşdağ, "Federasyona ligler bittikten sonra geçtim. Federasyon ile ilgili bir faydam olması gibi bir durum yok. İBB sporun 5 yıl başkanlığını yaptım. O zaman en çok Fenerbahçe'yi en çok biz yendik. İstinat edilen suçla ilgili tek bir telefon görüşmem bile yok"diye yanıt verdi.
Bir avukatın, "Siz İBB Başkanıyken, Akın'a futbol hayatını bitiririm dediniz mi?" sorusu üzerine, ise Gümüşdağ "Ben Beşiktaş final maçında daha iyi oynamasını istedim ve kendisine özel bir prim önerdim. Ama öyle bir şey demedim. İbrahim ile Galatasaray, Beşiktaş zaman zaman ilgilendi. Akın ve Alın'ın şike iddiaları ile ilgili bir şey hissetseydim gerekeni yapardım" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz