Amasya'da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) giderken gazeteci Ferhat Lap'a (35) çarpan 19 yaşındaki sürücü, polis gözetiminde sınava girdi.
YGS'ye girmek için 05 EH 595 plakalı otomobil ile Amasya Anadolu Lisesi'ne giden Serhat Kayım (19), bir haberi takip etmek için Nergiz Mahallesi'nde kaldırımda yürüyen Ferhat Lap'a çarptı. Ağır yaralanan Lap, 112 Acil Servis ekiplerince, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Lap, buradaki müdahalenin ardından, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Lap'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazadan sonra sürücü, savcının özel izniyle polis gözetiminde YGS'ye girdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz