SPOR

Kapat

SON DAKİKA | Vedat Muriqi çileden çıktı! 'Maçı Türkiye'ye sattı' diyen taraftara açtı ağzını yumdu gözünü

A Milli Takımımızın Kosova'yı 1-0 yenerek Dünya Kupası biletini aldığı tarihi maçın ardından Kosova cephesinde sular durulmuyor! Yenilginin faturasını Kosovalı golcü Vedat Muriqi'ye kesen ve "Taktikleri Türkiye'ye verdi" diyen bir taraftar, yıldız oyuncuyu çileden çıkardı. Kendisine 'maçı sattı' imasında bulunulmasına sosyal medyadan ateş püsküren Muriqi, "Senden daha vatanseverim, Allah seni kahretsin" diyerek isyan etti. İşte o şok edici sözlerin perde arkası...

SON DAKİKA | Vedat Muriqi çileden çıktı! 'Maçı Türkiye'ye sattı' diyen taraftara açtı ağzını yumdu gözünü
Vedat Muriqi

Vedat Muriqi

KOS Kosova
Yaş: 32 / Pozisyon Forvet
Oynadığı Takım: Mallorca

2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Türkiye'ye 1-0 mağlup olarak dev turnuvaya katılma şansını kendi evinde kaybeden Kosova'da, tarihi yenilginin yankıları son derece sert geçiyor.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yedek kulübesinde gözyaşlarına boğulan ve büyük bir yıkım yaşayan Kosova'nın tecrübeli golcüsü Vedat Muriqi, ülkesinde beklemediği ve çok çirkin bir suçlamayla karşı karşıya kaldı.

"TAKTİKLERİ TÜRKİYE'YE VERDİ" İFTİRASI ÇILDIRTTI

SON DAKİKA | Vedat Muriqi çileden çıktı!  Maçı Türkiye ye sattı  diyen taraftara açtı ağzını yumdu gözünü 1

Uzun yıllar Süper Lig'de forma giyen ve Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı Muriqi'yi hedef alan bir Kosovalı taraftar, yıldız oyuncunun yarı Türk olması ve Prizren doğumlu olup Türkçe konuşması üzerinden korkunç bir iddia ortaya attı. Taraftarın, Muriqi'nin milli duygularını sorgulayarak "Taktikleri Türkiye ile paylaştı, maçı sattı" imasında bulunması deneyimli golcünün adeta kayışını kopardı.

MURIQI'DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER: "ALLAH SENİ KAHRETSİN!"

SON DAKİKA | Vedat Muriqi çileden çıktı!  Maçı Türkiye ye sattı  diyen taraftara açtı ağzını yumdu gözünü 2

Kendisine yöneltilen bu ağır ihanet suçlaması karşısında sessiz kalamayan Vedat Muriqi, sosyal medya hesabı üzerinden ateş püskürdü. Kendisinin ne kadar Kosovalı olduğunu ve milli formaya olan bağlılığını haykıran golcü oyuncu, o taraftara şu zehir zemberek sözlerle yanıt verdi:

"Yazıklar olsun sana!!! Yarı Türküm; Prizren'de doğan birçok kişi gibi Türkçe konuşuyorum ama senden daha vatanseverim ve kendimi senden daha Kosovalı hissediyorum! Kendi ülkesi için bu kadar kritik bir maçta bir milli takım oyuncusunun, sadece Prizren'de doğdu ve Türkçe konuşuyor diye maçı satacağını düşünüyorsan, ya zihinsel problemin vardır ya da kanı, duygusu ve saygısı olmayan birisin. Oysa bu oyuncu Kosova Milli Takımı için her şeyini verdi."

Sözlerini çok daha sert bir tonda noktalayan Muriqi, "Senin yaptığın, günlerdir yaşadığım bu acı, ülkenin futbolu ve milli takım için yaptığın şeyler… Asla helal etmiyorum!!! Allah seni kahretsin!!!" diyerek yaşadığı derin üzüntüyü ve öfkeyi gözler önüne serdi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Okuyucu Yorumları 0 yorum

En Çok Aranan Haberler

Kapat