YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal Hizmetlerle Üniversite Arasında 'iş Birliği Protokolü'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ile Toros Üniversitesi arasında eğitim alanında 'İş...

Sosyal Hizmetlerle Üniversite Arasında 'iş Birliği Protokolü'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ile Toros Üniversitesi arasında eğitim alanında 'İş Birliği Protokolü' imzalandı.

İmza töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut, 'İş Birliği Protokolü' ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Mersin'deki kuruluşların, Toros Üniversitesi'nin akademik personelleriyle eğitim ve araştırma projeleri gerçekleştireceklerini söyledi. Bulut, "Üniversite akademik çalışmalarında özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kuruluşlarda çocuk, kadın ve yaşlı başta olmak üzere sosyal hizmet kuruluşlarında destek programları uygulayacak. Sosyal ve psikolojik destek olmak üzere çeşitli işbirliği çalışmaları yürütecek" dedi.

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Tayyar Şen ise, Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü ile protokol imzalamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından 'İş Birliği Protokolü', Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut ile Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tayyar Şen tarafından imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler