YURTHABER

Kapat

Sponsor Oldu, Yöneticiliğe Getirildi

İZMİR, Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de Atillaspor'un Başkanlığını yürüten, bu sezon Bucaspor'un yönetim kurulunda olmak için yeni oluşum grubunda yer alan,

Sponsor Oldu, Yöneticiliğe Getirildi

İZMİR, Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de Atillaspor'un Başkanlığını yürüten, bu sezon Bucaspor'un yönetim kurulunda olmak için yeni oluşum grubunda yer alan, bir dönem adı İzmirspor'la da anılan Özgür Ekmekçioğlu ise Altay'la yollarının minik basketbol takımında kesiştiğini açıkladı. Geçmiş yıllarda siyah-beyazlılara sporcu olarak hizmet ettiğini ancak yaşadığı sakatlıktan dolayı Altay'dan ayrı kaldığını belirten Ekmekçioğlu, "Tek amacımız Altay'ı 3'üncü Lig'den çıkarmak. Altay için çıkış yolu eski günlerde olduğu gibi yetiştirici kulüp olmaktan geçer. Altay'ı eski gücüne kavuşturmanın anahtarı profesyonel bir yönetim anlayışıdır" diye konuştu.
GÖĞÜS REKLAMI VERDİ
Altay ile Özgür Ekmekçioğlu arasında yapılan sponsorluk anlaşması gereğinde siyah beyazlılar, REO Mühendislik'in göğüs reklamını sezon boyunca formanın göğsünde taşıyacak. Ekmekçioğlu ve yönetim, sponsurluk anlaşmasının imzalanmasının ardından Teknik Direktör Serdar Sabuncu yönetiminde yapılan antrenmanı da izledi.

Sponsor Oldu, Yöneticiliğe Getirildi 1Sponsor Oldu, Yöneticiliğe Getirildi 2

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat