Sumbas'ta, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.
Kaymakam Selçuk Yosunkaya, yaptığı açıklamada, Kalkınma Bakanlığı tarafından özellikle yoksul ve sosyal imkanlara erişimde sıkıntı yaşayanların, toplumsal hayata etkin şekilde katılmalarında yeni fırsatlar oluşturacak ve kendine olan güvenini artıracak projeleri desteklemek amacıyla Sosyal Destek Programı uygulandığını söyledi.
Yosunkaya, bu kapsamda, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerindeki Sosyal Destek Programı'nın 2012 yılında da devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti.
"Söz konusu projelerin ilçemizde de tanıtımı ve uygun projelerin hazırlanması amacıyla Kaymakamlığımız ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Osmaniye Destek Ofisi işbirliğiyle 12 Nisan 2012 Perşembe günü saat 13.30'da Sumbas Binali Yıldırım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak. Faydalı olacağı düşüncesiyle, toplantıya ilgili kurum, kuruluş, tüzel ve gerçek kişilerin katılımlarını bekliyoruz."
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz