Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef bin Abdülaziz el Sud'un vefatı nedeniyle Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretleri başladı.
2 gün önce tedavi için bulunduğu Cenevre'de hayatını kaybeden Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef Bin Abdülaziz el Sud için Ankara Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nde taziye defteri açıldı. Başsağlığı için gelenlerin sırasıyla taziye defterine yazdığı büyükelçilikte, taziyeleri Suudi Arabistan Krallığı Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Abdulhadi El-Shafi kabul etti. Bugün başlayan ve 3 gün devam edecek olan taziye ziyaretleri, 13.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanlığı adına Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, taziye defterine duygularını yazarak, bir dost ve kardeşi kaybetmenin üzüntüsünü duyduklarını ifade etti. İsen'den sonra gelen Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdür Yardımcısı Lütfi Aydın da taziye defterine yazarak, Maslahatgüzar El-Shafi'ye başsağlığı dileklerinde bulundu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz