YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tamir Edilen Tankerin Altında Kalan Işçi Öldü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, tamir ettikleri tankerin altında kalan bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayla...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, tamir ettikleri tankerin altında kalan bir kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

İddiya göre; Haydar Özdil (55) ve Kenan Kuday (34), iş yerine tamir amaçlı bırakılan kamyonun altına girerek çalışmaya başladı. Ustalar, tamiri bitirdikten sonra kamyon tankeri içinde bulunan suyun boşaltılması için aynı yerde çalıştıkları iş arkadaşı ve iş yeri sahibinin kardeşi olan M.K.’ya aracı çalıştırmasını söyledi. Ustalar, tankerin altında bulunurken araç çalıştı. Tanker bulunduğu yerde hareket etti. Bu esnada, altında bulunan ustalar Haydar Özdil ile Kenan Kuday, şaft ile deferansiyel arasındaki bağlantılara sıkıştı. Durumu fark eden M.K. aracı durdurdu ve 112 ekiplerine haber verdi. Ustalar, sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansa bindirildi. Ustalardan, 3 çocuk babası Haydar Özdil’in öldüğü belirlendi.

Yaralı Kenan Kuday ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Haydar Özdil’in cenazesi, Zincirlikuyu Camii`nde kılınan öğle namazı ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kenan Kuday’ın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay karşısında şaşkın ve üzgün olduğu gözlenen M.K. ise adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler