Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, iki hafta da bir düzenlenecek olan “Halk Günü” buluşmasının ilkini gerçekleştirdi.
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, makamında ziyaretçilerini ağırlayarak ilçedeki sorunları dinledi. Vatandaşlar, ‘Halk Günü’ toplantısı adı altında başkanlık makamına çıkarak Başkan Çatal’a istek ve taleplerini iletti. Başkan Çatal, makamında ağırladığı vatandaşlarla birebir konuşarak, ilçedeki eksiklik ve halkın isteği doğrultusunda yapılacak olan projelerini de paylaştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çatal, “2 hafta bir düzenleme kararını aldığımız halk günü buluşmasının ilkini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız halk günü programımıza yoğun ilgi göstererek ilçemizde bulunan eksiklikleri bizzat ilettiler. Eksiklikler konusunda çözüm yolu bulurken vatandaşlarımızın fikirlerini alarak çözüm üretmeye çalıştık” dedi.
Vatandaşlar ise, halk günü buluşmasının çok iyi ve örnek bir uygulama olduğunu belirterek, bu güzel düşünceden dolayı Belediye Başkanı Çatal’a teşekkür ettiler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz