Tatvan Devlet Hastanesi'nin bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı.
Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Reha Sermed Aygören, yaptığı açıklamada, sağlık hizmetleri yanı sıra görselliğe de önem verdiklerini söyledi.
Çevre düzenlemesi kapsamında, hastanenin ön tarafındaki bahçeyi sıcak asfaltla kapladıklarını ifade eden Aygören, şöyle konuştu:
"Polikliniklerle, idari kısım hastanenin ön bahçesine bakıyor. Girişler de bu taraftan yapılıyor. Otoparkımızda burada yer alıyor. Hasta ve hasta yakınlarının rahatını düşündük. Görselliği de ön planda tutarak, hastanenin bahçesini sıcak asfaltla kapladık. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışmalarımız da kısmi olarak yapılacak."
Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz