YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatvan’a 214 Yeni Öğretmen Atandı

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yeni eğitim sistemi olan 4+4+4'ün çok güzel bir uygulama olduğunu belirterek,...

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yeni eğitim sistemi olan 4+4+4'ün çok güzel bir uygulama olduğunu belirterek, görev yapmak üzere ilçeye 214 yeni öğretmen atandığını söyledi.

Kaymakam Erkan, açıklamasında, Tatvan ilçe merkezi, köylerdeki okullarda eğitim öğretim hizmeti verecek 133 öğretmenin yeni atamayla, 81 öğretmenin de yer değişikliği ile geldiğini söyledi. Bunun yanı sıra 164 öğretmenin de tayinci olarak geldiğini ifade eden Erkan, şöyle dedi:

"Şu an ilçemizde ve köylerimizde bin 78 öğretmen ve 129 idareci ile 35 birleştirilmiş sınıf, 27 ilkokul, 25 ortaokul, 10 lise olmak üzere toplam 97 okulda yaklaşık 24 bin öğrenciye ders verilmektedir. Geriye kalan öğretmen açığımızı da ücretli öğretmenlerle kapattık. Eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin sıkıntı yaşamadan eğitim ve öğretimlerini tamamlaması için güzel zeminler oluşturmaya önem gösteriyoruz. Bu amaçla gerek eğitim gerekse diğer alanlarda çocuklarımın en iyi şekilde kendini yetiştirmeleri için elimizden geleni yapacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler