Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde benzinlik önünde bir TIR sürücüsünü darp eden 5 kişi tutuklandı.
Düzce Kaynaşlı ilçesi Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir benzinlik önünde çıkan tartışma sonucu, 5 kişi Avni Ceylan isimli TIR sürücüsünü darp etti. Darp olayının ardından, sürücünün aracının ön camını da tuğla atarak kıran 5 kişi, olay yerine gelen 3 polis memuruna da karşı geldi. Kaynaşlı Emniyet Amirliği ekipleri, darp olayını gerçekleştiren Ali E., Oktay B., Yılmaz A., Emre S. ve Kenan A. isimli şahısları gözaltına aldılar. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi, tutuklanarak Düzce Cezaevi'ne gönderildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz