İzmir'in Torbalı ilçesinde, tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yaptığı öne sürülen bir şahıs, yakalandı.
İsmetpaşa Caddesi'nde markete giren bir kişi, süt ve ekmek aldı. Bozuk parasının olmadığını söyleyerek kasiyere cüzdanındaki 100 TL'yi gösterdi. Ekmek ve süt alıp gösterdiği parayı el çabukluğu ile cebine koyan şahıs, 100 TL üzeri olan parayı alarak uzaklaştı. Aynı şahıs, Ertuğrul Mahallesi'ndeki bir simitçiden de alışveriş yaparak aynı yöntemle 50 TL dolandırdı.
Kasiyerlerin dolandırıldıklarını anlayıp polise haber vermeleri üzerine, işyerlerindeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi. Her iki olayı aynı şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Eşkal doğrultusunda yapılan çalışma sonucu yakalanan A.Ç'nin (42) "tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık" suçundan çok sayıda polis kaydı bulunduğu bildirildi. A.Ç, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz