Trabzon’un Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bu sabah uzaktan kumanda ile patlatılan bir patlayıcı ile gerçekleştirilen ve 1’i ağır 3 askerin yaralanması ile sonuçlanan olayla ilgili plakasız bordo renkli bir araç aranıyor.
Olayı gerçekleştiren muhtemel terör örgütü üyelerin içinde olduğu tahmin edilen bordo renkli plakasız Hyundai marka otomobil ile ilgili olarak il genelindeki polis ve jandarma ekiplerine bilgi verilirken, ekiplerin bu araca karşı duyarlı olmaları istendi. Aracın sabah saatlerinde ilk olarak Düzköy ilçesinde görüldüğü ve daha sonra hızla ilçeden ayrıldığı iddia ediliyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz