Trakya Mehmet Bormalı Açık İkili Briç turnuvası Çorlu’da düzenlendi.
2011 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Bormalı’nın anısını yaşatmak için Çorlu Belediyesi’nin katkıları ve Türkiye Briç Federasyonu’nun desteğiyle düzenlenen Trakya Mehmet Bormalı Açık İkili Briç Turnuvası gerçekleştirildi. İlki düzenlenen bu turnuvaya Türkiye’nin en güzide briç oyuncuları ile bu alanda Türkiye Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu olmuş oyuncular da katıldı. Çorlu Divan Otel’de gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren lisanslı sporculara ödüllerini Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya takdim etti.
Briç Turnuvasında birinciliği Ahmet Ulugöl - Berk Alter, ikinciliği Okay Gür - Gökhan Yılmaz, üçüncülüğü de Turan Yavuz - Bora Er kazandılar. Kudret Metin ve Çoşkun Keskin`in seans birincisi oldukları turnuvada bayanlar kategorisinin kazanın ise Melda Gedizşener ve Olgu Şeker oldular.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz