Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, il merkezi ve mahallelerde bulunan park ve yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkbahar dönemi ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, park ve belirlenen alanlara ilk etapta 5 bin civarında fidan diktiklerini belirtti.
Park ve yeşil alanların daha bakımlı ve yeşil olması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Şahin, şunları kaydetti:
"Merkez ve mahallelerimizde bulunan park, yeşil alan ve refüjlerde bakım onarım çalışmaları belediyemize bağlı ekipler tarafından devam ediyor. Girişimlerimiz sonucu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden 2 bin adet çeşitli süs bitkisi aldık. Bu bitkilerin, şu anda bakım onarımdan geçirilen park, yeşil alan ve refüjlere dikimi devam ediyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla şehrimiz daha modern bir görünüme kavuşacak."
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz