YURTHABER

Kapat

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü, Görele'de kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü, Görele'de kutlandı.

Görele Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Burada konuşan İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım Türkiye'nin demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti anlayışıyla bulunduğu bölgede bir istikrar sembolü durumunda olduğunu belirtti.

Refah ortamından rahatsız olan çevrelerin birlik ve beraberliği bozmak için terörizmi kullanmak istediklerini vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:

" Terörizmle mücadele sabır ve özverili bir uğraşı gerektirir. Türk Polisi terörizmle mücadeleyi başarılı bir şekilde yerine getirmekte, bu uğurda birçok mensubunu şehit vermektedir ve gerektiğinde vermeye de devam edecektir. Hiç şüphe duyulmamalıdır ki polis teşkilatı olarak ülke bütünlüğümüze yöneltilecek her türlü tehdidi bertaraf edecek güç ve inançtayız."

Tören, okullar arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat