YURTHABER

Kapat

Türk Sağlık-Sen üyeleri iftarda buluştu

Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi üyeleri iftarda bir araya geldiler.

Türk Sağlık-Sen üyeleri iftarda buluştu

İftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verilirken Şube Başkanı Arif Dağlı, “Sağlık alanında hizmet veren tüm çalışanların haklarını sonuna kadar aramak için bundan sonra da aynı kararlılıkla hareket edeceğiz” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi, üyelerine ve sağlık çalışanlarına yönelik iftar yemeği düzenledi. Özel bir restorasyonda düzenlenen iftar yemeğine Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Arif Dağlı, işyeri temsilcileri, sendika üyeleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Dua ile başlanan iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yemekten sonra bir konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Arif Dağlı, "Birlik ve beraberliği pekiştirmek ve dayanışmamızı arttırmak amacıyla bu iftar yemeğinde bir araya geldik” dedi. Sağlık alanında yaşanan sıkıntıların devam ettiğini ancak sendika olarak gerekli mücadeleyi verdiklerini dile getiren Dağlı, "Tüm baskılara ve zorluklara rağmen Türk Sağlık-Sen bayrağını Türkiye’nin dört bir yanında dalgalandırmak için gecesini gündüzüne katıp, fedakarca mücadele eden şube başkanlarımızdan işyeri temsilcilerimize kadar teşkilatımızda görev alan tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Dağlı, sağlık alanında hizmet veren tüm çalışanların haklarını sonuna kadar aramak için bundan sonra da aynı kararlılıkla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat