YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye’de Bin 449 Kişi Spor Müsabakalarını Seyirden Yasaklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Türkiye’de bin 449 kişinin...

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Türkiye’de bin 449 kişinin spor müsabakalarını seyirden yasaklandığını bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, spor müsabakalarında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında 30 Temmuz 2012 tarihi itibariyle “spor müsabakalarını seyirden yasaklama tedbiri” olarak futbol, basketbol, dağcılık, hentbol ve voleybol branşlarında toplam bin 449 kişinin hakkında güvenlik ve koruma tedbiri uygulandığını bildirdi. Açıklamada, İstanbul’da 465, Ankara’da 16, Adana’da 36, Bursa’da 56, İzmir’de 129, Karabük’te 46, Kayseri’de 47, Ordu’da 46 ve Trabzon’da 104 kişinin spor müsabakalarını seyirden yasaklandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler