YURTHABER

Kapat

Türkyılmaz'dan Yeni Mahallelere Ziyaret

 Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Yasası'yla köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine ziyaretlere başladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Yasası'yla köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerine ziyaretlere başladı. Belediye meclis üyeleriyle Çayönü, Evciler, Emirler Yenicesi, Mesudiye, Çamlık, Eğerce, Esence ve Söğütpınar mahallelerini ziyaret eden Türkyılmaz, Ramazan ayı süresince bütün mahallelerin ziyaret edileceğini söyledi. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve geldiklerinden bu yana halkın sorunlarına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Türkyılmaz, "İftar yemeklerinden sonra mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerimiz halkımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlarımız sadece seçim zamanlarında hatırlanmamalıdır. Belediye olarak bizler, vatandaşlarımızı en uzak mahallede bile olsalar her zaman ziyaret ederek, sorunlarını, sıkıntı ve dertlerini dinleyip çözüm yollarını arayacağız" dedi. Türkyılmaz, Mudanya'nın sıkıntı içinde olmayan huzurlu, güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent olması için el ele vererek çalışacaklarını sözlerine ekledi. Ziyaretlerde vatandaşlar, Türkyılmaz'a ve meclis üyelerine bölgelerinin sorun ve sıkıntılarını anlatıyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat