Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, turizmle ilgili toplantının, Türkiye'de iş yapmak isteyen veya iş yapan ülkelere ait firmaların bir anlamda iş alanlarıyla ilgili tüketicilerle buluşturma amaçlı bir organizasyon olduğunu söyledi.
Limak Ambassadore Otel'de düzenlenen ve turizmin tartışılacağı toplantıya Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Avusturya Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Almanya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Hans-Jörg Brunner ve davetliler katıldı. Ayık, bu etkinliğin çok özel bir etkinlik olduğunu belirterek, "Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Ataşeliğinin geleneksel olarak belli periyotlarla, 3 tane ülke olarak İsviçre, Almanya ve Avusturya Büyükelçiliklerinin bir araya gelip o ülkelerdeki belli firmaların Türkiye'de iş yapmak isteyen veya iş yapan, yerleşik bu ülkelere ait firmaların, bir anlamda iş alanlarıyla ilgili tüketicilerle buluşturma amaçlı bir organizasyon" diye konuştu.
Toplantı sonrası bir müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz