Antalya'nın Alanya ilçesinde 16 Ocak günü kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra denize atlayıp intihar girişiminde bulunan ve polis tarafından kurtarıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede bir doktoru rehin alarak polis memuru Hüsnü Mülayim'i makasla yüzünden yaralayan zanlı serbest bırakıldı.
Alanya Adliyesi 2.Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutukluluk hali süren 23 yaşındaki Cemil A. ve makasla yaraladığı polis memuru Hüsnü Mülayim de hazır bulundu. Tarafların ve görgü tanıklarının dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti Cemil A'nın tutuklu bulunduğu süre ve mahkemedeki iyi halini de göz önünde bulundurarak tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Mahkeme 17 Temmuz 2012'ye ertelendi.
Cemil A, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yaraladığı polis memurundan defalarca özür diledi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya'nın Tosmur beldesinde kız arkadaşıyla tartışan Cemil A., denize atlayarak intihar girişiminde bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri tarafından kurtarılan Cemil A, Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülmüş, acil serviste kendisine müdahale eden doktor ve sağlık görevlilerine saldıran Cemil A.'yı, hastane polisi Hüsnü Mülayim engellemeye çalışmıştı. Bu sırada Mülayim, makasla yüzünden yaralanmıştı.
Cemil A., takviye polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmış, polis memuru Hüsnü Mülayim ise aynı hastanede dört gün süren tedavinin ardından taburcu edilmişti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz