YURTHABER

Kapat

Ücret Ödememek İçin Benzin Hortumuyla Birlikte Kaçtı

Beyoğlu’nda çalıntı bir otomobille istasyona girip akaryakıt alan şahıs, ücret ödememek için önce gaza bastı...

Beyoğlu’nda çalıntı bir otomobille istasyona girip akaryakıt alan şahıs, ücret ödememek için önce gaza bastı ardından benzin hortumuyla birlikte kayıplara karıştı.

Olay, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir benzinlik istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şüpheli benzin almak üzere spor marka bir otomobille istasyona geldi. 200 TL’lilik benzin isteyen şüpheli, daha sonra deponun dolmasını bekledi. Araç içerisinden inmeyen ve pompacının yanından ayrılmasını fırsat bilen şüpheli bir anda aracını harekete geçirerek kaçtı. Durumu fark eden istasyon görevlileri olayı polise bildirerek yardım istedi.

Yaşanan olay istasyonun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, 34 TN 6912 plakalı otomobilin çalıntı olduğunu tespit etti. Eşkal çalışması başlatan ekipler, şüpheli şahsın yakalanması için soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat