İZMİR, İlk kez bir Türk takımının UEFA Gençlik Ligi'nde play off oynayacağını hatırlatan Altınordu U19 Antrenörü Gökhan Ertunç, "Zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Hedefimiz önce Atletico Madrid'i ardından çıkacak diğer rakiplerimizi geçip finale kadar gitmek. Gençlerimize güveniyor ve İzmirli futbolseverleri bu büyük şölene davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Altınordu'nun en önemli kozu 6 kez rakip fileleri sarsarak gol krallığı yarışında zirve mücadelesi veren genç santrfor Fatih Aktay olacak.
ATİLA'DAN DESTEK ÇAĞRISI
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm İzmirlileri ellerinde ay yıldızlı bayraklarla Altınordulu gençlere destek olmaya davet etti. "Bornova Stadı'nın tribünlerini dolduralım" çağrısı yapan Başkan Atila, 8 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak müsabaka öncesi futbolseverler için EVKA-3 Metro İstasyonu'ndaki aktarma merkezinden stada ring seferleri konulacağını hatırlattı.
FOTOĞRAF


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz