YURTHABER

Sivas
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Kolat Ulaş Ilçesinde Incelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Ali Kolat, Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Ali Kolat, Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Kolat'ı Baharözü kavşağında ilçe kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak ile ilçe protokolü karşıladı.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan Baharözü grup yolundaki 16 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarını inceleyen Kolat, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baharözü beldesine giden Kolat, geçiş güzergahında Yapalı köyünden yola çıkan Kuran kursu öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Baharözü beldesinde incelemelerde bulunan Kolat'a, belde belediye başkanı İshak Işık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Baharözü İlköğretim Okulu'nu da gezen Kolat, ilçedeki yapımı tamamlanma aşamasına gelen Hükümet Konağı, temeli yeni atılan çok amaçlı lise ve ilçe emniyet binasında incelemelerde bulundu. Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş'tan bilgi alan Kolat, daha sonra anaokulunu gezdi.

Kolat, Ulaş'taki temaslarını değerlendirerek, özel idarenin yaptığı asfalt çalışmalarını yerinde izlediklerini, 16 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarının bittiğini belirtti.

Ulaş'ın güzel ve hareketli bir ilçe olduğunu anlatan Kolat, Ulaş Belediyesi'nin Ulaş Gölü'nde mesire alanı yaptığını, Valilik olarak bu çalışmalara katkı sağladıklarını belirterek, "Ulaş Sivas'ın uğrak alanı olacak. Dinlenmeye gelen, ziyarete gelen, hafta sonu 'tatil yapayım' diye Ulaş'a gelecek. Bu nedenle bir nefes alacak" dedi.

Ulaş Gölü'nü de gezen Kolat, bir süre burada dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kolat'a temasları sırasında İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal ve Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar eşlik etti.

Muhabir: Çetin Karaçoban

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler