Van'da konteynır kentlerde bulunan 20 genç, Aslı Nemutlu adına düzenlenecek olan Türkiye Golf Şampiyonası'nı izlemek üzere İstanbul'a gitti.
Türkiye Golf Federasyonu'nun daveti üzerine Türkiye Şampiyonası'nı izlemekle birlikte İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini de gezecek olan Vanlı gençler, İstanbul'a gitti. Gençleri uğurlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, gençlerin gidiş, dönüş ve İstanbul'da kalacakları süreyi yakından takip ettiklerini ve gençlere eşlik eden personeller aracılığı ile sürekli irtibat halinde olacaklarını söyledi.
Aslan Sinir ve Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan tarafından İstanbul'a uğurlanan gençler arasında ilk defa uçağa binecek olanların hayli heyecanlı oldukları gözlemlendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz