YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veliler De Yeni Sistem Mağduru Oldu

Nazilli'de 4+4+4 sistemi mağduru olduklarını öne süren bir grup veli, okuldan çocuklarını almak istedi.Nazilli Fatih...

Veliler De Yeni Sistem Mağduru Oldu

Nazilli'de 4+4+4 sistemi mağduru olduklarını öne süren bir grup veli, okuldan çocuklarını almak istedi.

Nazilli Fatih İlköğretim Okulunda yaşanan sorunda öğrenci velileri Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün bir an önce soruna çözüm bulmasını aksi takdirde çocuklarını okuldan alacaklarını belirttiği öğrenildi. CHP Nazilli İlçe Yönetimine başvuran öğrenci velilerinin bu sorununa çözüm bulmak için okula gittiklerini ifade eden CHP'lilerde soruna çözüm bulamadı.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan öğrenci velileri, “Birinci sınıfta sınıfımıza bütün veliler birleşip klima, bilgisayar, yazı tahtası vs. ihtiyaçları aldık. Beşinci sınıfın sonuna kadar da bunların bize ait olacağı anlatıldı. Ama bu sene bizim çocuklarımızı normalde atölye olarak kullanılan resim odasına verdiler. Sınıf 30 kişilik fakat bizim sınıfımızda 45 öğrenci var. Sıra sayısı yetersiz. Sınıfın genel temizliği bile yapılmamış. Biz eski binamızda eski sınıfımızı istiyoruz. Velilerin öğrencileri alıp eve götürmek istediklerinde ise, okul idarecileri öğrencilerin evlere gitmesini izin vermeyerek ders programında beden eğitimi dersi olmamasına rağmen o kötü sınıftan öğrencileri bahçeye çıkartarak boş dersi olan beden eğitimi öğretmenini acilen derse soktular" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler