YURTHABER

Yalova
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalovalı MAG’lar kasırga için teyakkuza geçti

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Sabri Karaçam, Ege Bölgesi’ni vurması beklenen kasırga ile ilgili teyakkuza geçtiklerini, muhtemel bir afet durumunda arama ve kurtarma çalışmalarına katılacaklarını söyledi.Ege’de hafta sonunda etkili olması beklenen kasırga ile ilgili Yalova MAG-DER’de hazırlıklarını tamamladı.

Yalovalı MAG’lar kasırga için teyakkuza geçti

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Sabri Karaçam, Ege Bölgesi’ni vurması beklenen kasırga ile ilgili teyakkuza geçtiklerini, muhtemel bir afet durumunda arama ve kurtarma çalışmalarına katılacaklarını söyledi.
Ege’de hafta sonunda etkili olması beklenen kasırga ile ilgili Yalova MAG-DER’de hazırlıklarını tamamladı. MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam, “Ülkemizde ilk defa bir kasırga fırtınası olacak. İlk yaşayacağımız bu durumda yardıma ihtiyaç duyulacaktır. Kuşadası’nda Kuşadası arama kurtarma ekibi AKE’ye destek için tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak beklemeye başladık. Fırtınadan sonra ihtiyaç hissedilirse ekip olarak yaraların sarılmasında arkadaşlarımıza yardıma koşacağız. Fırtınanın gelişmesini izleyeceğiz, herhangi bir acil durumda araçla hareket edeceğiz” dedi.

Yalovalı MAG’lar kasırga için teyakkuza geçti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler