Şişli'de, işten çıkarıldıklarını ileri süren 2 kişi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Temsilciliği önüne kendilerini zincirledi. Slogan atıp, pankart açan şahıslar, polisin demir kesme makasıyla zinciri kırmasından sonra gözaltına alındı.
Bir tekstil firmasında çalışırken işten çıkarıldıklarını iddia eden bir grup Levent'te toplandı. TOBB binası önüne yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Yaklaşık 20 kişilik grup cadde üzerinde basın açıklaması yaptı. İşten çıkarılalı 298 gün olduğu belirtilen açıklamada, 3 aylık ücretleri, kıdem ve ihbar tazminatlarının ödenmediği öne sürüldü.
Grubun arasından gizlice ayrılan 2 eylemci TOBB binası önüne geldi. Burada kendilerini zincirleyen şahıslar pankart açıp, slogan attı. Polis, demir kesme makası ile zinciri kırdıktan sonra 2 kişiyi gözaltına aldı. Diğer eylemciler ise söz konusu yerden ayrıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz