MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adem Terzi ile Tan Sağtürk'ten bir ilk

Ünlü kuaför Adem Terzi ile Tan Sağtürk bir ilke imza attı.

Ay Yapım'ın tüm tv projelerinde yer alan erkek karakterlere verdiği imajlar ile gündeme gelen ünlü kuaför Adem Terzi 2014 reklam kampanyası için ünlü balet Tan Sağtürk ile bir 'ilk'e imza attı.

Dizi karekterlerine imaj yapmanın kolay olmadığını belirten Adem Terzi bu yıl ki reklam projesinde de farklı bir imaj belirleyerek Tan Sağtürk'ü saçsız hale getirdi. Fiziği ve dansı ile herkesi büyüleyen ünlü balet Tan Sağtürk'ün saçsız görüntüleri ise hayranları tarafından çok beğenildi.

Hazırlık aşaması ve çekimleri yaklaşık 8 saat süren fotoğraflar İstanbul genelinde bir çok bilboardda yer alıyor. Tan Sağtürk'e saçsız halinin bile çok yakıştığını belirten Adem Terzi ayrıca dünya ya Türk Tıraşını da tanıtan isim olarak da tanınıyor.

Adem Terzi , 2014 ün erkek saç trendleri ile ilgili de kısaca şunları söyledi. "Bu yıl dünya da Türk Tıraşı modası var. Türkiye'de reyting rekorları kıran dizilerdeki karakterlerin saç modelleri de dünya da trend oluyor.
Eskiden Amerikan, İtalyan kesimleri moda idi. Şimdilerde ise Türk Tıraşı modası var. Bu modanın yayılmasında başarılı Türk dizileri de büyük rol oynadı."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler