MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül nikah tarihini erteleyecek mi?

Geçtiğimiz günlerde Taksim'de bulunan evinin merdivenlerinden düşerek yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu'nun durumu iyiye gitmeye başladı. Bu arada 8 Temmuz'da nikah masasına oturmak için gün sayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül düğün tarihini erteleyecek mi, ertelemeyecek mi? merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Taksim Beyoğlu'ndaki evinden randevusu için çıkan Kemal Doğulu merdivenlere ayağı takılması sonucu yaralanmış ve 1,5 saat sonra ev sahibi tarafından kanlar içinde bulunmuştu. Acıbadem hastanesine kaldırılan Doğulu'nun yaralandığını öğrenen yakın dostları hastaneye akın etmişti. Doğulu halen hastanede yatarken gözler ise şimdi Kemal Doğulu ve Neslihan Atagül çiftine çevrildi. Çünkü ünlü ikili 8 Temmuz için nikah tarihi belirlemişti. Çitfin nikah törenlerini erteleyip ertelmeyeceği konuşuluyor.

Düğün davetiyelerini dağıttıran çift düğün tarihi yaklaşırken talihsiz bir kaza geçiren Ağabey Kemal Doğulu'yu da yalnız bırakmıyorlar. Söylenenlere göre Neslihan Atagül nişanlısına 'Önce Kemal'i düşün. Gerekirse düğünü erteleriz" dedi. Ancak çift, herhangi bir değişiklik henüz yapmadı.

Kadir Doğulu halen hastanede tutulan abisinin son durumunu açıkladı: "Güzel haberlerim var! Kemal'in durumu iyi yönde değişti. Allah'a şükürler olsun. Dua etmeye devam. Hızla iyileşmesi için …"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler