MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Supernatural Türkiye'ye uyarlanıyor iddialarıyla ilgili son gelişme

The CW kanalında yayınlanan Supernatural'ın Türkiye'ye uyarlanacağı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Korku ağırlıklı gençlik dizisi Supernatural Türkiye'ye uyarlanıyor haberi sosyal medyayı salladı.

Gerilim, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşıyan bir gençlik Supernatural'ın Türkiye'ye uyarlanacağı iddiası sosyal medyada olay oldu. "Doğaüstü" ismiyle Supernatural'dan esinlenilen dizinin Star Tv ekranlarında yayınlanacağı, başrollerinde ise Kerem Bursin ve Kadir Doğulu'nun olacağı, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Supernatural Türkiye'ye uyarlanıyor haberlerinin ardından Kadir Doğulu'nun Instagram'da Kerem Bursin'i takip etmesi iddiaları güçlendirdi. Ancak, son haberlere göre Supernatural hakkındaki iddiaların şaka ve uydurma haber olduğu ortaya çıktı.

SUPERNATURAL KONUSU

Supernatural dizisi, Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam'in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlar. İki kardeş hayatlarını babaları ile beraber, annelerinin küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardır. Supernatural, kardeşlerin insanların gerçekte varolmadığını zannettiği birçok tür yaratık, hayalet, şeytan vb. varlığın avcılığını yaptıkları ve bu macerala sırasında yaşadıklarını anlatır. Dizide, Dean ve Sam arasındaki özel ilişki ön plandadır. Dean, içki ve kadın düşkünüdür. Fakat, oldukça cesur ve gururludur. Kardeşi Sam'e ona olan bağlılığı etkilenmemizi sağlar. Dean eğlenceli, klasik rock hayranı ve hiçbir şeyden korkmayan biri gibi görünsede onunda korktuğu ama saklamayı tercih ettiği şeyleri vardır ve Sam bu yüzden çok zorlanır. Sam ise merhametli, zeki birisidir. Dizi boyunca iki kardeşin başından geçen duygusal, dramatik, komik ve korku dolu maceralar vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler