Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili, "Bu tür provokasyonları yapanın yanına kar kalmaz” dedi.
Diyarbakır’da kanaat önderleri ile bir araya gelen Akdoğan, gazetecilerin Reyhanlı'daki patlamalarla ilgili sordukları soruyu yanıtladı. Akdoğan, “Hatay’da yaşanan patlamalar konu ile ilgili gelişmeleri önce bir anlamak lazım. Güvenlik güçleri sanıyorum konu ile ilgili olarak gerekli çalışmaları yapıyorlar. Üzüntümüz büyük. Acımız büyük. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu tür provokasyonlar yapanın yanına kar kalmaz. Bunun bedelini yapanlar ağır bir şekilde öderler. Sorumlularda inşallah kısa zamanda açığa çıkartılır. Aydınlatılır. Cenabı hak ülkemizi milletimizi bu tür olaylar karşısında muhafaza esin diyorum” diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz