Bu sezon şampiyonluğa erken havlu atan Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Sergen Yalçın ve Serkan Reçber önderliğinde transfer harekatına başlayan siyah-beyazlılar kaleci sorununu Altay Bayındır hamlesiyle çözdü.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail'in haberine göre; Manchester United forması giyen Altay Bayındır, Beşiktaş ile sezon bitmeden anlaştı. Yedek kalmaktan mutsuz olan Altay Bayındır'ın siyah-beyazlılardan gelen teklifi düşünmeden kabul ettiği ifade edildi.

Transferin önündeki tek engel olan bonservis problemi de çözülmek üzere. Ada basını, Manchester United yönetiminin, 2027 yazında sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Altay Bayındır'ın gidişine kesinlikle zorluk çıkarmayacağını vurguladı.
Okuyucu Yorumları 0 yorum