Koru Haberleri

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 2024-04-17 21:33:07

Yalova’da trafik kazası: 4 yaralı

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-04-04 10:51:02

Yaklaştıkça 'Allah'ım sen koru! Kesil, kesil' diyerek dua ettiler! Yeni görüntüler ortaya çıktı 'Evdeydim, telefon geldi! Baktığımda hepsi gitmişti'

Antalya’nın Demre ilçesinde 3 gün önce denizden gelip onlarca serayı yerle bir eden hortumun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların hortumun seralara yaklaştığı sırada ‘Allah’ım sen koru, çabuk gitse bari ve kesil kesil’ diyerek yaşadıkları korku görüntülere yansıdı. 175 dekar alanda 88 üreticinin etkilendiği hortumun verdiği zarar ise dron ile görüntülendi.

Haber 2024-03-08 15:59:48

Emirgan Korusu'na nasıl gidilir? Emirgan Korusu nerede?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin adını aldığı Emirgan semtinde yer alan Emirgan Korusu, daha önce Feridun Bahçeleri adı ile de anılmaktadır. Yüzlerce yıllık bir zaman dilimi içinde birçok kez el değiştirmiş olan korunun içinde üç farklı renkte köşk bulunmaktadır. Beyaz Köşk, Pembe Köşk ve Sarı Köşk adındaki bu köşkler ve koru 1940 yılında kamulaştırılmış ve halka park olarak açılmıştır.

Haber 2023-11-25 14:38:32

Gülhane Parkı'na nasıl gidilir? Gülhane Parkı nerede, hangi semtte?

İstanbul derin bir geçmişle ve tarihi yapılarla dolu bir şehirdir. Osmanlı İmparatorluğu zamanından kalma birçok eser ve mimari yapı günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Gülhane Parkı da bunlardan biridir. Gülhane Parkı’nın Topkapı Sarayı’nın bahçesi olması, içinde gül bahçeleri ve koru bulunması dışında Tanzimat Fermanı’nın okunduğu yer olması ile de özel bir yerdir. Hatta bu nedenle Gülhane Hattı Hümayunu olarak da bilinir.

Haber 22-11-23 21:39

Tescilli Dünya güzeli Azra Akın ikinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, şimdilerde mütevazı hayatıyla ekranlardan uzak, sade bir hayat yaşıyor. 2017 yılında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın, 2018 yılında da oğlu Demir'i kucağına almıştı. Ünlü isimden müjdeli haber geldi.

Magazin 20-11-23 17:20

Milas’ta miras kavgası: 28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü.

Yurthaber 01-11-23 07:39

Muhteşem manzarasıyla Koru Yaylası, doğaseverleri mest ediyor

Kastamonu’da Çatalzeytin ile Taşköprü sınırları içerisinde bulunan Koru Yaylası, muhteşem manzarasıyla doğa severleri adeta mest ediyor.

Yurthaber 04-10-23 15:34

Deprem bölgesinde fırtına ve hortum felaketi! 1 kişi öldü, yaralılar var... Allah'ım sen koru

İlk depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesini fırtına vurdu. İlçede fırtına ve hortum nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu. Ayrıca fırtına nedeniyle bazı konteynerler parçalandı, bir otomobil ise ters döndü. Çatıların, çadırların uçtuğu fırtına nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı var.

Haber 20-04-23 17:51

Lottie Moss minicik bikinisiyle poz verdi! Cinsel organını eliyle kapattı... “Kendini koru”

Kate Moss’un üvey kız kardeşi Lottie Moss sosyal medyadan yaptığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek yine Instagram’ın gündemine yerleşmeyi başardı. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan seksi fotoğraf ve videoların paylaşıldığı OnlyFans uygulamasında paylaşım yapan Moss, çiçekli bikini takımıyla ayna karşısında poz vererek herkesi şaşırttı.

Trend 19-12-22 16:58

Lottie Moss bu sefer de bikinisiyle poz verdi! Bikini altı küçük gelince...

OnlyFans hesabından seksi fotoğraflarını ve videolarını satarak para kazanan Lottie Moss durmuyor. Bikinisiyle ayna karşısında poz veren Moss, eliyle vücudunun bir kısmını kapatarak "Kendini koru" dedi.

Magazin 08-12-22 13:38

Türkiye'nin harekatını hedef almıştı! AK Partili Dağ'dan Selahattin Demirtaş'a sert tepki

Türkiye İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırının ardından Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı düzenleyerek terör hedeflerini birer birer bombaladı. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Türkiye'nin Pençe Kılıç Hava Harekâtı'nı hedef alan bir açıklama yaparken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Demirtaş'a sert tepki göstererek "PKK/PYD’ye tek laf etme, teröristi koru; sonra barış elçisi rolüne bürün" dedi.

Haber 21-11-22 11:57

Ne ağrı kalır ne de yorgunluk! Çıplak ayakla yürüyene şifa veriyor

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bulunan Miyazaki Koru Parkı’nda, yaklaşık 10 metre uzunluğunda taş ve kumdan oluşan ‘şifa yolu’, çıplak ayakla yürüyenlere şifa oluyor. Vatandaşların ilgisini çeken kum yolu, 8 parkurdan oluşuyor. Yorgunluk ve kas ağrısına iyi geldiği iddia edine parkurdaki kumda çakıl taşı, cüruf, siyah kum, dere çakılı, kaya tuzu, ponza, beyaz ve siyah dolomit taşı bulunuyor.

Haber 17-11-22 11:26

20 liralık elbiseyle dünya güzeli olmuştu! Azra Akın son haliyle şaşırttı

2002 yılında Cemil İpekçi'nin tasarladığı 20 liralık elbise ile kainat güzeli seçilen Azra Akın, şimdilerde 40 yaşında bir anne. 2017 yılında Atakan Koru ile evlenen yıldız, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 02-11-22 17:16

Sabri Ülker Vakfı'nın araştırması gıda israfının boyutlarını ortaya koydu

Sabri Ülker Vakfı'nın, "Tüketicinin Ekmek İsraf Araştırması-TİA 2022" çalışması, Türkiye'de gıda israfının nedenleriyle ilgili en güncel verileri içeriyor - Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği Uyum Daire Başkanı ve Gıdanı Koru Kampanyası Koordinatörü Zeynep Özkan: - "Gıda israfına yönelik her türlü farkındalık projesi çok önemli. FAO ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde, gıda kaybı ve israfı hakkında kamuoyunun farkındalığını artırmak ve gıda tedarik zincirindeki tüm aktörleri harekete geçirmek için Gıdanı Koru ulusal kampanyamız devam ediyor"

Yurthaber 29-09-22 16:51

Elazığ'da Gıdanı Koru Mutfak Atölyesi etkinliği düzenlendi

Katılımcılar şef eşliğinde atık sebze kabuklarının suyuyla risotto hazırladı - Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Volkan Güngören: - "Pandeminin bize verdiği imkanlar ölçüsünde gerek ülkemizde gerekse bölge ülkelerinde gıda kayıp ve israfıyla mücadeleyi görev olarak üstlendik ve halkımızın da desteğiyle bu konuda farkındalık oluşturacağız"

Yurthaber 12-09-22 20:56

İstanbul'da STK'lerden Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de mitingi

İstanbul'da STK'lerden "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" mitingi

Yurthaber 05-09-22 14:04

Koru ne demek? Koru kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Koru kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Koru ne demektir?

Egitim 18-05-22 00:03

Rüyada ateş görmek ne anlama gelir? Rüyada ateşe odun atmak ve koru görmek ne demek?

Rüyalar psikolojimizi etkileyebilir. Bu yüzden ne anlama geldiğini öğrenmek isteriz. Bunun için insanlar rüya tabirlerine başvururlar. Rüyada ateş görmek diğer simgelere ve rüyanın nasıl görüldüğüne göre yorumlanır. Birinin ateş yaktığını gören kişinin sorunlarını kökünden halledeceğine inanılır. Rüyada ateş topu görmek, kişinin hayatında bir süre zorluk çekeceğini dalalet eder. Ateşe odun atmak ise iyi yorumlanan detaylar arasındadır.

Trend 08-03-22 09:44

Nişantaşı Koru projesi 2021’in satış lideri oldu

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: - "Kişiye özel çözümlerin yer aldığı projede, 25 dönüm arazi üzerinde sadece 160 seçkin kişinin sahip olabileceği, Ihlamur Kasrı gibi şehrin en değerli yeşil alanlarından birine komşu, hem koru hem Boğaz manzarasının birlikte yaşanabileceği yaşam alanları sağladık"

Yurthaber 25-01-22 11:59

Abdullah Gül'le ilgili Fehmi Koru'dan flaş iddia: Aday çıkarsa AK Parti'yi zora sokacak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla yaptığı görüşmeler kulisleri hareketlendirdi. Abdullah Gül'ün olası adaylığı yine konuşulmaya başlanırken, gazeteci Fehmi Koru flaş bir iddia ortaya attı.

Haber 01-12-21 14:37

DAP Yapı'nın Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu

DAP Yapı'nın Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu

Yurthaber 21-10-21 11:49

Kastamonu Bozkurt'taki selin geliş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı: Götürdü köprüyü, kaçın

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sele neden olan Ezine Çayı'nın taşma anının cep telefonu kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüyü çeken kişi ve yanındakilerin "Götürdü köprüyü; kaçın, koşun. Bu ne böyle? Allah'ım sen bizi koru" dedikleri duyuldu.

Haber 13-08-21 17:19

Düzce'de şiddetli sağanak! Dereler taştı, köy yolları ulaşıma kapandı

Düzce'de aşırı yağış nedeniyle köylerde dereler taştı, bazı köylerde menfezlerin tıkanması sonucu su baskınları meydana geldi. Uğur köyünde yaşanan su baskınlarını cep telefonuyla görüntüleyen Sait Dağtekin, "Düzce sel altında. Allah’ım sen arabamı koru, evimi koru" diyerek dua etti.

Haber 21-07-21 22:31

DAP Yapı'nın Nişantaşı Koru projesi hasılat şampiyonu oldu

Nişantaşı Koru, "sağlıklı ev konsepti"ni lüksün merkezi Nişantaşı ile buluşturuyor. Proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor

Yurthaber 17-07-21 14:42

Vali eşi Çakır’dan su tasarrufu vurgusu

Kastamonu Valiliği tarafından başlatılan ve Vali Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır’ın koordinesinde yürütülen “Kastamonu Suyunu Koru” platformunun ‘Suyuna Sahip Çık Kastamonu’ projesi Cide ve Şenpazar ilçelerinde de devam ediyor.Su tasarrufu konusunda toplumda bilinç oluşturmak amacıyla başlatılan proje kapsamında Cide ve Şenpazar ilçelerinde özellikle kadınlara yönelik toplantı düzenlendi.

Yurthaber 07-04-21 13:43

Eski Taçev misafirlerini bekliyor

Denizli’de uzun zamandır restorasyon çalışmaları gerçekleştirilen Eski Taçev, yeni yüzüyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.Kent kültürünün simgelerinden biri olan ve son 20 yıldır dernek lokali ve kafe olarak işletilen Koru ailesine ait bina, restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Yurthaber 03-04-21 08:49

Yunusemreli doğaseverler çevre temizliği için toplandı

Yunusemre ilçesinde yaşayan doğaseverler “Doğal Hayatı Koru Gelecek İçin Bir Adım At” sloganıyla Yunus Emre Kültür Parkı’nda bulunan İrfan Meclisi’nden Uncubozköy Ormanlık Alana kadar yürüyüş yaparak çöp topladı.Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Yunusemre Kent Konseyi, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği, Türkiye Dağcılık Federasyonu Manisa Temsilciliği ve Umut Vagonu Derneği’nin katkılarıyla çevre temizliği etkinliği yapıldı.

Yurthaber 27-03-21 15:59

Mavi balonlu korona virüs uyarısı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde anaokulu öğrencileri, sokaklarda yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat çekmek için maske takarak mavi balonlarla dolaştı.Haydi Hep Birlikte “Muğla’yı Turuncudan Maviye Boyayalım Okullarımızı Açık Tutalım kampanyası” kapsamında Gazi Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, ellerinde taşıdıkları “Sosyal mesafeni koru”, “Temizlik”, “Maske” yazılı dövizlerle şehrin işlek caddelerini gezdi.

Yurthaber 19-03-21 12:59

Gıdanı Koru Kampanyasına Erzincan marketlerinden destek

FAO-Gıda ve Tarım Ortaklığı Programı (FTPP II) kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından gerçekleştirilen “SEC Ülkelerinde Gıda Kaybı ve İsrafının Azaltılması” projesi kapsamında başlatılan Gıdanı Koru kampanyasına Erzincan’da bulunan marketlerden destek geldi.Tarım ve Orman Bakanlığımızın ülke genelinde başlattığı Gıdanı Koru kampanyası her geçen gün giderek büyüyor.

Yurthaber 19-03-21 08:51

Atakan Koru kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte Azra Akın’ın eşinin biyografisi

Azra Akın’ın eşi Atakan Koru, ünlü bir AVM’de kafe işletmeciliği yapıyor. Aslen Edirneli olan Atakan Koru’nun ailesi, İpsala’da mütevazi bir hayat sürdürüyor. Spor salonunda tanışarak evlilik kararı alan çiftin, Demir adında bir de oğulları bulunuyor.

Magazin 12-03-21 13:26

Karagöl, Çamlık Koru Park’ta incelemelerde bulundu

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl çalışmaların devam ettiği Çamlık Koru Park’ta incelemelerde bulundu.Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Çamlık Koru Park’ta incelemelerde bulundu.

Yurthaber 11-03-21 14:32

Araban Ziraat Odası ile Araban MYO arasında toprak analiz protokolü imzalandı

Gaziantep’in Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanlığınca başlatılan "Toprak Analizini Yap, Toprağını Koru" kampanyası kapsamında Araban Ziraat Odası ile Gaziantep Üniversitesi Araban MYO arasında toprak analizi protokolü imzaladı.Bölgenin tahıl ambarı olarak bilinen Araban Ovası’nın verimli topraklarında üretilen tarımsal ürünlerin bilinçli bir şekilde üretilmesi ve kontrolsüz gübre kullanımının azaltılması için Araban Ziraat Odası Başkanlığı tarafından "Toprak Analizini Yap, Toprağını koru’’ kampanyası başlatıldı.

Yurthaber 25-02-21 15:20

Azra Akın'dan aşk paylaşımı

Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.

Magazin 24-02-21 14:41

‘Ekolojik okuryazarlık’ sertifikaları dağıtıldı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa hazırlanan ve ‘Doğayı Sev Geleceğini Koru’ sloganıyla başlatılan ekolojik okuryazarlık eğitimi sona erdi.

Yurthaber 22-02-21 15:36

Azra Akın oğlu Demir’le mutfağa girdi

Oyuncu ve model Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile gerçekleştirdiği evlilikten dünyaya gelen oğlu Demir’le, yaşadığı eğlenceli anları Instagram sayfasından paylaştı.

Magazin 18-02-21 19:58

Kayapınar’da ‘Ekolojik Okuryazarlık’ eğitimleri başladı

Diyrbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansının ortaklaşa hazırlanan, ‘Doğayı sev geleceğini koru’ sloganıyla Ekolojik Okuryazarlık eğitimleri başladı.

Yurthaber 15-02-21 14:45

32 kaçak göçmen saklandıkları seralarda polise yakalandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, yasa dışı yollarla Kıbrıs’a gitmeye çalışan 4’ü çocuk 32 kaçak göçmen, emniyet ekiplerince saklandıkları seralarda yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Koru Mahallesi’nde saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Haber 06-02-21 14:21

Fethiye’nin yüksek kesimlerine yılın ilk karı düştü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bazı mahallelere yağışlı hava ile birlikte yılın ilk karı yağdı.Fethiye’nin Nif, Koru, Kızılbel, Söğüt ve Yeşilüzümlü Mahalleleri’ne ulaşımı sağlayan yollarda biriken karlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve karayolları ekipleri temizlendi.

Yurthaber 28-01-21 16:05

Van’da “gıdanı koru sofrana sahip çık” kampanyası

Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından “gıdanı koru sofrana sahip çık” kampanyasının tanıtım etkinliği yapıldı.Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; çiftçiler, tüketiciler, gıda tedarik ve üretim sektörü için gıda kayıpları ve israfın önemli düzeyde ekonomik zarara yol açtığı belirtilerek, “Bu da ülkemiz için hem ekonomik kayıplar hem de dolaylı olarak çevre üzerinde de olumsuz etkilere sebep olması anlamına gelmektedir.

Yurthaber 18-01-21 12:22

Kaymakam Duru: Marifeti olanlar mutlaka iltifata tabi tutulmalıdır

Korona virüs ile mücadele sürecinde İçişleri Bakanlığının talimatları ile Develi Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan “vefa destek gurubu” vasıtası ile Develi’ye ve Develili vatandaşlara verilen hizmetlere destek olan 96 polis memuru başarı belgesi ile ödüllendirildi.Develi Kaymakamı Murat Duru "Türk Polisi Teşkilatı ve mensupları 176 yıldır “dosta güven düşmana koru vererek” gece gündüz demeden her konuda milletimizin yanında yer almış ve milletimizin hizmetinde oluştur.

Yurthaber 15-01-21 10:02

Van TSO: “Dua, rızık kapısıdır”

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Kapıköy Gümrük Kapısı nedeniyle bir açıklama yayınladı.Van Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Toplumsal inancımızın gereği tüm sıkıntılı zamanlarımızda, yakarışlarımızın en önemli ifadesi olan dualarımızla; ‘Allah’ım bela, musibet ve yeisse karşı nefsimizi koru ve bize hayırlı bir kapı aç’ diye Yaradan’a sığınırız.

Yurthaber 14-01-21 11:30

“Gıdanı Koru” kampanyası EBA üzerinden anlatıldı

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Bakanlığın “Gıdanı Koru-Sofrana Sahip Çık” kampanyasını EBA üzerinden anlatıldı.Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem, Gıda ve Şube Müdürü Figen Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u makamında ziyaret ederek Bakanlığın "Gıdanı Koru -Sofrana Sahip Çık" kampanyasını tanıtarak Aydın’da eğitim camiasının kampanyaya desteği talep edildi.

Yurthaber 28-12-20 09:40

Baba - oğul arasındaki tartışma kanlı bitti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir baba, tartıştığı oğlunu kalçasından bıçakladı.Olay, Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi Koru Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi.

Haber 15-12-20 15:24

Multinet Up'tan Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık kampanyasına destek

Multinet Up CEO'su Demirhan Şener: - "Ülkemizde her yıl 18,8 milyon ton gıda çöpe gidiyor. Temiz gıdaya ulaşım giderek zorlaşıyor. Bu boyutlardaki bir israf herkesi harekete geçirmeli" - "Ekosistemimizdeki 200 bin kurumla ve 2 milyona yakın kart kullanıcımızla birlikte yer alacağımız bu mücadelenin sürdürülebilir bir başarıya ulaşması için var gücümüzle çalışacağız"

Yurthaber 10-12-20 10:55

Sokağa çıkma kısıtlamasında Trabzon’da 96 kişiye ceza yazıldı

Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde 4 Aralık Cuma saat 21.00’de başlayan ve 7 Aralık Pazartesi saat 05.00 te sona eren 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına Trabzon’da uymayan 96 kişiye 252 bin 900 lira idari para cezası uygulandı.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, korona virüs tedbirleri kapsamında cuma akşamı saat 21.00’de başlayan ve bu sabah 05.00’te sona eren sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 96 kişiye 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’na muhalefetten adli ve idari ceza uygulandığını açıkladı.Ustaoğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bu sürede kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek “Lütfen kendini koru, kentini kurtar” çağrısında bulundu.

Yurthaber 07-12-20 11:00

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık” kampanyasına Ataşehir Belediyesi de katıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü iş birliği içinde gerçekleştirdiği “Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık” kampanyasına Ataşehir Belediyesi de katıldı.Ataşehir’de bulunan 12 bin nüfuslu Fetih Mahallesi pilot bölge olarak seçildi.

Yurthaber 26-11-20 13:42

Başkent Market’ten sonra ilk Başkent Büfe de hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Halk Ekmek Fabrikası, üçüncü Başkent Market’in açılışının ardından ilk Başkent Büfe’yi de Koru Metro çıkışında hizmete açtı.

Yurthaber 20-11-20 11:07

Datça’da “Gıdanı koru, sofrana sahip çık” etkinliği düzenlendi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Datça ’ da “Gıdanı koru, sofrana sahip çık” etkinliği düzenlendi.Datça Merkez Jandarma Lojmanları karşısında kurulan stantta "Gıdanı Koru, sofrana sahip çık" etkinliğinde konuşan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak dünyada her gün 25 bin insanın açlık sebebiyle hayata gözlerini yumduğunu, ülkemizde ise her yıl 1.7 milyar ekmeğin çöpe atıldığını söyledi.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından başlatılan "Gıdanı Koru, sofrana sahip çık" isimli kampanya kapsamında Datça’da bilinçlendirme etkinliği düzenledi.

Yurthaber 05-11-20 14:46