YURTHABER

Kapat

Atık Pil topladılar Laboratuvar seti kazandılar

Kılçak İlköğretim Kurumu atık pil toplamada ikinci oldu. Laboratuvar seti kazandılar

Atık Pil topladılar Laboratuvar seti kazandılar

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nin Alaplı Belediyesi ve diğer belediyelerle işbirliği yaparak düzenlediği ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’nda, Zonguldak genelinde ikinciliği eden Alaplı Kılçak İlköğretim Kurumu ödülünü aldı.

85 kilogram atık pil toplayarak kampanyaya katılan Kılçak İlköğretim Kurumu, Fen laboratuvarı seti ödülünü Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu verdi.

Kılçak İlköğretim Kurumunu ziyaret ederek, başarılarından dolayı okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri kutlayan Belediye Başkanı Çimenoğlu, çeşitli malzemelerden oluşan laboratuvar seti ödülünü Okul idarecilerine teslim etti.

Atık Pil Toplama Kampanyası’nda en başarılı ilçenin Alaplı olduğunu ifade eden Çimenoğlu, “Zonguldak genelinde geçtiğimiz yıllarda , Çatak İlköğretim Okulu birinciliği, TOKİ Okçular İlköğretim Okulu da ikinciliği elde etmişti. Bu başarı, Alaplı’nın, çevre temizliğine, doğal kaynakların korunmasına gösterdiği hassasiyetin bir göstergesidir” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, öğrencilerle kısa bir süre de sohbet ederek malzemeleri öğrencilere tanıttı. Kılçak İlköğretim Kurumu Müdürü Eşref Delibaş’ta , Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat