YURTHABER

Kapat

Av tüfeğiyle şaka kanlı bitti

Adana'da çobanlık yapan 14 yaşındaki Y.U., av tüfeğiyle şaka yaparken akrabası Muhammed Mehmet Yılmaz'ı öldürdü.

Av tüfeğiyle şaka kanlı bitti

Adana'da çobanlık yapan 14 yaşındaki Y.U., av tüfeğiyle şaka yaparken akrabası 18 yaşındaki Muhammed Mehmet Yılmaz'ı öldürdü.

Adana'da yaşanan olay, merkez Sarıçam İlçesi’nin Baklalı Mevkii’ndeki Ünlüce Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Çobanlık yapan Muhammed Mehmet Yılmaz ile akrabası olan Y.U., koyunları otlatmak için köyün dışına çıktı. Koyunlar otlarken, Y.U. da yanlarında taşıdıkları av tüfeğini çıkartıp oynamaya başladı. Tüfeğin dolu olduğunu söyleyen Yılmaz, Y.U.’ya, "Silahla şaka olmaz" uyarısında bulundu.

Tüfeğin dolu olup olmadığını kontrol etmek için havaya doğru tutan Y.U., tetiğe bastı, tüfek ateş almadı. Yılmaz, arkasını dönüp başka bir iş ile uğraşmaya başladı. Y.U., tüfeği Muhammed Mehmet Yılmaz’a çevirip tetiğe bastı. Başından yaralanan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan Y.U.’nın "Şakalaşıyorduk, boş olduğunu düşündüğüm tüfekle ateş edince başından vuruldu" dediği öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu’nda sağlık kontrolünden geçirilen Y.U., gazetecilerin görüntü almasının engellenmesi için morg kapısından çıkartıldı. Y.U., ifade için İncirlik Jandarma Karakolu’na götürüldü.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat