YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakanlık o sürücüyü aradı, cezası kaldırıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, depoda duran motosiklete gelen köprü geçiş cezası haberleri ses getirirken, 35 AS 3508 plakalı motosiklete gelen ceza kaldırıldı.

Bakanlık o sürücüyü aradı, cezası kaldırıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, depoda duran motosiklete gelen köprü geçiş cezası haberleri ses getirirken, 35 AS 3508 plakalı motosiklete gelen ceza kaldırıldı. Haberler üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilerinin kendisini aradıklarını anlatan Burhaniyeli esnaf Yılmaz Özcan, yetkililere teşekkür etti.
Burhaniye’de esnaflık yapan 2 çocuk babası Yılmaz Özcan’ın 2014 yılından beri ilçede kullandığı ve çoğunluklu depoda tuttuğu 35 AS 3508 plakalı motosikletine, 2019 yılında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Mahmutbey-Edirne oto yolunu kullandığı gerekçesiyle 23 lirası geçiş ücreti ve 92 lirası da ceza olmak üzere toplam 115 liralık fatura geldi. Gelen ihbarnameye şaşıran Özcan, cezaya itiraz etti. Ancak ikinci defa gelen ceza makbuzunun bir ay içinde ödenmesi istenince tekrar itiraz etti. Gelen makbuzda, 2019 yılının 8, 9 ve 10. aylarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden 6 defa, Mahmutbey-Edirne kara yolundan da bir defa geçtiği yazıldı.
Konu ile ilgili haberin basında çıkması üzerine konu ile yakından ilgilenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkileri Yılmaz Özcan’ı arayarak konu ile ilgileneceklerini söyledi. Özcan’ın cep telefonuna gelen mesajda cezanın kaldırıldığı kaydedildi. Yetkilere teşekkür eden Yılmaz Özcan, "2014 yılından beri Balıkesir Burhaniye’de olan motosikletime 2019 yılı itibarıyla köprü geçiş ücretleri tahakkuk etmiş. Bunlara itiraz ettim. Fakat tekrar tebligat yapıldı. 23 liralık köprü geçiş ücretine 92 lirada ceza kesilmiş. Bir ay zarfında ödemem isteniyordu. Tekrar itiraz ederken, konu basına aksetti. Bunun üzerine harekete geçen yetkililer sorunu kısa sürede çözdüler. Cezanın kaldırıldığını telefonuma gelen mesajdan öğrendim. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanlık o sürücüyü aradı, cezası kaldırıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler