YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de zanlılarının açtığı ateş sonucu şehit olan polis Erzurum'da toprağa verilecek

Balıkesir'de zanlılarının açtığı ateş sonucu şehit olan polis Erzurum'da toprağa verilecek

Balıkesir'in Havran ilçesinde şüphelileri kovalarken, zanlıların açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru yarın Erzurum'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Abdulkadir Güngör'ün (30), Havran ilçesinde fiziki takibi yapılan şahısları yakalama esnasında çıkan silahlı çatışmada şehit olduğu hatırlatıldı.

Şehit Güngör'ün yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından Erzurum Polis Şehitliğine defnedileceği belirtildi.

Evli ve üç yaşında bir kız çocuğu babası olan şehit Güngör'ün merkez Palandöken ilçesine bağlı Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde ikamet eden ailesine acı haber verildi.

Şehit polis memurunun babaevine Türk bayrakları asıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler